Sadio Mané kunde ha hamnat i Tottenham
نوشته شده توسط : Alisa

2017 har börjat tufft för Liverpool, när Tottenham kom på besök hade man fortfarande inte vunnit efter årsskiftet och sjunkit till en femteplats i tabellen. Mardrömmen är över. Sadio Mané klädd röd Billiga Fotbollströjor satte båda målen i 2-0-segern mot Tottenham. Och fixade Liverpools första ligaseger för året.

Liverpool reste sig ur krisen och chockade Tottenham. Saido Mané avgjorde toppmötet – med två blixtsnabba mål.

Redan efter 16 minuter rann Mané igenom och satte 1-0 högt bakom Lloris, och det dröjde bara ytterligare två minuter innan han satte tvåan bakom ett skakat Tottenham-försvar. Båda lagen hade ytterligare ett par bra lägen att göra mål även i andra halvlek, men matchen slutade 2-0 till Liverpool. Liverpool fans var alla visar deras stora applåder till antalet 19 Liverpool tröja Sadio Mané. –Det blir väldigt, väldigt svårt att komma i kapp dem. Vårt mål måste vara att nå topp fyra. Förhoppningsvis kan vi fortsätta att vinna matcher, sade Mata.

En tung förlust för Tottenham som därmed riskerar att halka efter serieledande Chelsea, som vid seger mot Burnley ökar ledningen med 12 poäng. Liverpool ligger nu en poäng efter tabelltvåan Tottenham, tio poäng efter serieledande Chelsea.